Solliciteren

Leestijd: < 1 minuut

Wij zijn twee keer per jaar op zoek naar nieuwe medewerkers!

De IT-Rechtswinkel zoekt twee keer per jaar nieuwe werknemers. De IT-Rechtswinkel biedt de kans om ervaring op te doen in de praktijk op een toegankelijke en gezellige manier. We zijn op zoek naar gemotiveerde en praktische studenten met interesse voor IT-recht.

Samen met andere medewerkers help je particulieren en ondernemingen met uiteenlopende vragen op gebied van intellectueel eigendom tot aan privacyrecht. Leer van echte situaties en van je collega’s en pas je kennis toe.

We vragen 9 maanden beschikbaarheid. Je draait ongeveer 2 à 3 diensten per maand en een dienst duurt 2 uur per keer. Je kunt hiervoor 6 ECTS verdienen, inzetbaar voor het vak Recht in de Praktijk, ongeacht de richting van je master. Ook als je volgend collegejaar begint met de master is dit mogelijk. Zowel bachelor- als masterstudenten zijn welkom om te solliciteren!

🗓️ De volgende sollicitatieronde zal aan het einde van de zomer zijn.

Wil jij deel uitmaken van de IT-Rechtswinkel? Stuur dan jouw cv en motivatie te zijner tijd naar itrechtswinkel@gmail.com.

📩 Heb je vragen of wil je meer weten? Stuur gerust een mail! We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen bij de IT-Rechtswinkel.

Mail je CV en motivatiebrief naar itrechtswinkel@gmail.com. Je wordt via de mail uitgenodigd op gesprek.